Priima-Avustaja

Palveluja kotiin napin painalluksella

PriimaAvustaja on helppokäyttöinen, tableteilla ja älypuhelimilla toimiva sovellus, jolla voit pitää yhteyttä läheisiisi ja tilata asumista tukevia, maksullisia palveluja kotiisi. Tabletti sisältyy asunnon hintaan ja se käyttää talon laajakaistayhteyttä. Myös läheisesi voivat tilata palveluja asukkaan puolesta omalla puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Palveluja toimittavat Liedon kunnan yrittäjät ja yritykset, jotka Liedon kunta on hyväksynyt palveluntarjoajiksi. Palvelun hinta näkyy aina asuntoon toimitettuna. Hinta sisältää työn, matkat, arvonlisäveron ja tabletin käyttöveloituksen. Mikäli olet oikeutettu ostamaan kotipalvelun arvonlisäverottomana, se on huomioitu hinnassa.

Toimitetut palvelut veloitetaan aina jälkikäteen sähköisesti pankki- tai luottokortiltasi tai laskulla. Saat kerran vuodessa sähköisen koosteen tilaamistasi palveluista esimerkiksi kotitalousvähennyksen hakemiseksi.

Koulutamme kaikki asunnon ostavat henkilökohtaisesti PriimaAvustajan käyttöön.

Alla mainitut toiminnallisuudet tuodaan sovellukseen vaiheittain asiakaskohderyhmältä saadun palautteen ja käyttäjäkokemuksien kautta tapahtuvan kehitystyön avulla. Tavoitteenamme on tehokkaasti asiakkaiden tarpeet huomioiva ratkaisu

Priima_avustaja_logo

terveys

Terveys

Lääkärien, sairaanhoitajien ja fysioterapeuttien kotikäynnit. Palvelu on tarkoitettu kotihoidon asukkaille sekä muille, jotka tarvitsevat tukea asumiseen.

turvallisuus

Turvallisuus

Lisäturvalaitteet: turvaranneke, paikannin, lääkeannostin tai videoyhteys. Voit ostaa tai vuokrata asumista tukevia laitteita, jotka toimitetaan valmiiksi asennettuna.

asuminen

Asuminen

Siivouspalvelut, asumisen ylläpitotehtävät, pienet korjaustyöt, kuten lampun vaihtaminen. Työn suorittaja voi halutessasi hankkia tarvikkeet puolestasi.

ruoka

Ruoka

Ateriapalvelut ja kauppatilaukset. Voit tilata aterian myös jatkuvana palveluna tai tehdä muutoksia aiempaan tilaukseen.

avustaja

Henkilökohtainen avustaja

Hygienia, pukeutuminen, liikkuminen, kodinhoito. Voit tilata avustajan kertaluontoisesti tai jatkuvana palveluna.

kuljetus

Kuljetus

Kuljetus- ja saattajapalvelut. Tarkoitettu niille, jotka eivät kykene käyttämään julkisia liikennevälineitä.

 

 

Ohjelmistontuottaja ja lisätiedot